sâmbătă, 6 februarie 2010

Ştiaţi că Steven Seagal se implică direct de peste 20 de ani în poliţia din Louisiana ?

        Un om pe care îl admir foarte mult este Steven Seagal ! Este budist, o religie despre care Dan Ioaniţescu, un prieten din blogosferă sau Oreste, pe blogurile dumnealui, vă poate vorbi mai multe despre frumuseţea din multe din învăţăturile ei ! Dacă din orice religie iei învăţăturile morale, etice care îţi înalţă şi înnobilează spiritul şi viziunea, eu spun că e foarte bine ! De aceea nu sunt un luptător împotriva religiilor, ci a îndoctrinării mistice în cazul persoanelor cu mai puţin discernământ, care nu pot discerne între realitate şi ficţiune din „scrierile sfinte" ale fiecărei religii !

   Motivul pentru care îmi place acest om , în afară de caracterele personajelor justiţiare din filmele lui este şi acesta că de peste 20 de ani este ajutor de şerif în oraşul în care locuieşte Louissana ! Dacă iniţial s-a implicat în predarea poliţiştilor a unor tehnici de luptă, încet încet a intrat în această lume a oamenilor care îsi pun viaţa în pericol în fiecare zi şi a intervenit în acţiunile reale ale poliţistilor pe stradă ! De ce este pentru mine de admirat aceast om, pentru că nu vorbim despre un om care are nevoie de bani, presupun că a câştigat milioane de dolari din filmele în care a jucat sau a fost producător şi actor, ci pentru că ar fi putut sta deoparte, fără nicio problemă ! A ales însă să se implice în viaţa comunităţii cu abilităţile sale de specialist în arte marţiale (aikido ) şi pentru asta merită toată stima mea ! Acum se face un serial cu aceste implicări, care ar putea fi interpretată ca o publicitate personală, dar aş vrea să văd şi eu cât mai mulţi oameni care se implică direct în viaţa comunităţii din zona lor, când ar putea să stea fără probleme şi să privească, datorită libertăţii lor financiare ! Sunt convins că sunt şi au toată admiraţia mea !


 Articolele despre acest subiect : http://www.pbpulse.com/tv/reality-tv/2009/12/04/steven-seagal-is-a-real-life-louisiana-deputy-sheriff-in-reality-tv-show/

http://www.tvsquad.com/2009/09/10/steven-seagal-has-been-a-cop-for-20-years/ şi multe altele...

 Eu spun că este un exemplu bun şi astfel de oameni care nu pun foarte mult preţ pe viaţa lor, spre binele comunităţii şi oamenilor din jurul lor, merită promovaţi ! Pentru mine e un altfel de actor de succes !

Niciun comentariu: