vineri, 5 martie 2010

Despre puritate, înainte de căsătorie ! Bravo, Ciprian Sarivan pentru articol !


click pe imagine !

Deşi abţinerea de la relaţii sexuale înainte de căsătorie este un subiect desuet pentru mulţi tineri şi tinere, pentru cei care îşi doresc să se căsătorească puri, din punct de vedere fizic, îi invit să citească acest articol al lui Ciprian Sarivan ! Versetele din Biblie, date ca argumente, învăţături şi îndemnuri pentru tineri, eu le găsesc foarte bune ! Dacă cauţi ce trebuie în Biblie, poţi găsi şi învăţături, îndemnuri, pilde, parabole foarte bune pentru o viaţă morală, sfântă şi în pace şi linişte sufletească, fără remuşcări inutile încă din tinereţe !

Aviz multor liber-cugetători de-ai mei, care cred că Biblia este doar o carte de blasfemii la adresa Adevăratului Dumnezeu, inexactităţi istorice, evenimente ilogice, afirmaţii şi învăţături contradictorii !

Alegeţi-l pe Isus, ca Domn al minţii şi sufletului vostru şi învăţăturile Sale vă vor oferi un cadru în care deşi veţi fi diferiţi total de colegii voştri, veţi fi mult mai fericiţi mai târziu, când vă veţi oferi bărbatului sau femeii ales ca soţ sau soţie pe viaţă !

Niciun comentariu: